Unique Selling Points

  • Onvergelijkbaar in kennis en ervaring
  • Gezonde tarieven en voorwaarden
  • Een specialistisch netwerk
  • Het roer gaat zeker om

Financiering & Crowdfunding

Wie geeft u het vertrouwen om zakelijke en persoonlijke ambities mede mogelijk te maken?

Nebbio…. heeft ervaring met nieuwe vormen van Financiering & Crowdfunding in de zorg, is deskundig, creatief, kritisch, onafhankelijk en heeft al vele zorgprofessionals mogen bijstaan bij het verantwoord realiseren van dromen, ambities en succesvolle business cases.

Bent u toe aan een volgende ambitieuze stap in uw loopbaan of met uw bedrijf maar niet goed bekend hoe Financiering & Crowdfunding te realiseren? Financiering, is vaak nodig om dromen te realiseren maar brengt ook langdurige verplichtingen met zich mee. Niet zelden leidt dit tot een te zware last als gevolg van niet voorziene omstandigheden en een onzorgvuldige voorbereiding. Nebbio…. behoedt u, brengt deze omstandigheden met u in beeld, bespreekt deze met u en uw collega’s en is betrokken op het moment dat deze omstandigheden zich ook daadwerkelijk voordoen. Als geen ander kent Nebbio…. de psychologische werking van geld.

Heeft u ten behoeve van gewenste vernieuwing/ innovatie in de keten- en chronisch zorg vragen over hoe dit te financieren? Wilt u tot afspraken komen met zorgverzekeraars, ziekenhuizen, collectieven of met mogelijke andere geïnteresseerde partijen? Nebbio…. kent de mogelijkheden en is bekend met de laatste ontwikkelingen op het gebied van HIB (Health Impact Bonds), contractinnovatie en shared-savings, fondsen, subsidies en crowdfunding. Op deze wijze is het veelal niet direct noodzakelijk om als zorgprofessional of zorgorganisatie voor te financiering uit eigen middelen.

Om succesvol een financiering af te kunnen sluiten begeleiden wij u bij het verzamelen van gegevens en eventueel het onderbouwen van uw (persoonlijke) business case. Indien gewenst stellen wij de gegevens daarna in het bezit van adviseurs bij verschillende banken met kennis van de medische praktijk. Nebbio…. bemiddelt overigens niet in het afsluiten van financiële producten en wordt ook niet beloond door banken en verzekeraars. Dit is een bewuste keuze geweest om de onafhankelijkheid van Nebbio…. te waarborgen.

Heel actueel is Crowdfunding. Hiermee kunt u de start, overname of uitbreiding van uw praktijk (mede) financieren met behulp van de Crowd. Met deze vorm van financiering bent u niet gebonden aan de bank of zorgverzekeraar als partij maar maken vele participanten met geringe inleggen het u mogelijk om te starten met uw plannen, klein of groot. Een succesvolle Crowdfundingcampagne vraagt een goede voorbereiding. Nebbio…. informeert en helpt u een gedegen, door een accountant,  business case op te stellen en een succesvolle “pitch” te schrijven. Als gevolg hiervan wordt uw aanvraag sneller door de platforms geplaatst tegen een gunstiger kredietbeoordeling en tegen lagere rentepercentages dan wanneer u voor een regulier intermediair kiest.

Nebbio…. verzorgt met regelmaat lezingen over financiering en Crowdfunding en is uiteraard ook graag bereid een second opinion te geven. Wij informeren u graag over onze aanpak en spreken desgewenst een “no cure no pay” beloning af. Voor meer informatie over crowdfunding kunt u de sites van Douw & Coren, Zorgfunders, Crowdfunding Accountant bekijken.

Bel Nebbio....
06 31947636