Unique Selling Points

  • Onvergelijkbaar in kennis en ervaring
  • Gezonde tarieven en voorwaarden
  • Een specialistisch netwerk
  • Het roer gaat zeker om

Programma Management en Consultancy

Zoekt u visie, inspiratie en ondersteuning bij vraagstukken op het gebied van een veranderingen in de zorg? Met Nebbio…. staat u er niet alleen voor. Wij helpen u keuzes te maken op operationeel, beleidsmatig, juridisch en strategisch niveau. Dit doen wij in de Cure & Care.

Zoekt u versterking  om vraagstukken op o.a. het gebied van integrale bekostiging, positionering, samenwerking, contractinnovatie, 1,5 lijn, populatiegerichte zorg, substitutie en shared-savings uit te werken? Of zoekt u juist een Programma Manager/Projectleider die het overzicht houdt en doelen realiseert? Nebbio…. helpt u graag en werkt hiertoe met regelmaat samen met  innovators van naam.

Zoekt u duurzame versterking van uw dagelijkse praktijkvoering? Nebbio…. ontzorgt en adviseert u  op het gebied van uw financiën, het organiseren van beleidsdagen, strategiesessies, seminars, samenwerking, juridische en HRM vraagstukken door een aantal uren per week aanwezig te zijn binnen uw praktijk.  Nebbio…. heeft o.a. het management van diverse specialistenmaatschappen en besturen verzorgt en is op dit moment verbonden aan De Friesland als Strategisch Expert.

Wilt u een adviseur die snel kan schakelen dan is een keuze voor Nebbio…. een logische. Henk Jan Riemeijer is initiatiefnemer van een sterk groeiend netwerk van adviseurs in en voor de zorg. Deelnemers komen op regelmatige basis samen om elkaar te versterken en om op projectbasis samen te werken met als doel om de zorg samen met de zorgprofessionals toekomstbestendig, uitdagend en leuker te maken.

Zoekt u praktische ondersteuning maar bent u bevreesd voor hoge en niet transparante tarieven en het gebrek aan een uitgesproken visie en creativiteit? Laat een eerste kennismaking met Nebbio…. u overtuigen. 

 

 

Bel Nebbio....
06 31947636