Unique Selling Points

  • Onvergelijkbaar in kennis en ervaring
  • Gezonde tarieven en voorwaarden
  • Een specialistisch netwerk
  • Het roer gaat zeker om

Praktijkoverdracht

Een praktijkstart, overdracht of het toetreden tot een samenwerkingsverband vraagt een onafhankelijke voorbereiding.

Nebbio…. onderscheidt zich door het combineren van kennis en  ervaring op het gebied van financieren, financiele planning en fiscaliteit.

Al sinds 1999 begeleidt Henk Jan Riemeijer toe- en uittredingen van o.a. (apotheekhoudende) huisartsen, medisch specialisten, tandartsen, apothekers en verloskundigen. Er is door de jaren heen veel veranderd ten aanzien van o.a. de waardering van de praktijk. Zo is goodwill verdwenen, verminderd en ook weer terug van weggeweest. Bij een toetreding is het van belang dat een goede inschatting wordt gemaakt van de toekomstige verdiencapaciteit maar vooral ook van de nieuwe werkomgeving. Draagt deze omgeving langdurig bij aan uw werkplezier? Is er voldoende uitdaging, is er ruimte voor onderzoek, is er sprake van samenwerkend en gemotiveerd personeel, zijn er goede zakelijke afspraken, zijn deze vastgelegd, hoe is de verdeling van niet-patiëntengebonden werkzaamheden, hoe is de sfeer, hoe verloopt de samenwerking met collega’s etc. Te vaak verdienen deze zaken vooraf niet de aandacht die ze  moeten hebben.

Nebbio….. helpt bij een praktijkoverdracht, neemt u werk uit handen en is niet afhankelijk van financiers en verzekeraars. Dit onderscheidt Nebbio…. in een markt waar overdrachten veelal worden begeleid door kantoren die elkaars zakelijke belangen gewend zijn te respecteren. Nebbio…. neemt afstand van kantoren en adviseurs die een negatief beeld schetsen van de belangenorganisatie en willen onderhandelen om de eigen factuur te rechtvaardigen. Niet zelden blijkt dit een sigaar uit eigen doos en basis voor een rommelige start in aanloop naar juist een prettige nieuwe samenwerking of start van een onderneming. Nebbio…. kent deze partijen goed en is gewend om op een professionele wijze in gesprek te gaan en tot de beste oplossing te komen.

Nebbio…. neemt samen met u de juiste beslissingen, voert regie en behoedt u voor het nemen van te gemakzuchtige beslissingen ten aanzien van financiering en verzekering. Nebbio informeert u onafhankelijk over (alternatieve) financieringsvormen en over verzekeringen. Te vaak heeft Nebbio…. moeten constateren dat de zorgprofessional, als gevolg van te hoge investeringen in privé, vanaf dag één werkt om aan zijn/ haar financiële verplichtingen te kunnen voldoen. Een garantie voor minder werkplezier, minder flexibiliteit en minder onafhankelijkheid. Nebbio…. bewaakt de grenzen. Eenmalig of duurzaam.

Bel Nebbio....
06 31947636