Unique Selling Points

  • Onvergelijkbaar in kennis en ervaring
  • Gezonde tarieven en voorwaarden
  • Een specialistisch netwerk
  • Het roer gaat zeker om

Praktijkoverdracht

Een praktijkstart, overdracht of het toetreden tot een samenwerkingsverband vraagt een onafhankelijke voorbereiding.

Nebbio…. onderscheidt zich door het combineren van kennis en ervaring op het gebied van financieren, financiële planning en fiscaliteit en werkervaring in de zorg en zorgverzekeringswereld.

Al sinds 1999 begeleidt Henk Jan Riemeijer toe- en uittredingen van o.a. (apotheekhoudende) huisartsen, medisch specialisten, tandartsen, apothekers en verloskundigen. Er is door de jaren heen veel veranderd ten aanzien van o.a. de waardering van de praktijk. Zo is goodwill verdwenen, verminderd en ook weer terug van weggeweest. Bij een toetreding is het van belang dat een goede inschatting wordt gemaakt van de toekomstige verdiencapaciteit maar vooral ook van de nieuwe werkomgeving. Draagt deze omgeving langdurig bij aan uw werkplezier? Is er voldoende uitdaging, is er ruimte voor onderzoek, is er sprake van samenwerkend en gemotiveerd personeel, zijn er goede zakelijke afspraken, zijn deze vastgelegd, hoe is de verdeling van niet-patiëntengebonden werkzaamheden, hoe is de sfeer, hoe verloopt de samenwerking met collega’s etc. Te vaak verdienen deze zaken vooraf niet de aandacht die ze  moeten hebben.

Nebbio….. helpt bij een praktijkoverdracht, neemt u werk uit handen en is niet afhankelijk van financiers. Dit onderscheidt Nebbio…. in een markt waar overdrachten veelal worden begeleid door kantoren die elkaars zakelijke belangen gewend zijn te respecteren. Nebbio…. kent deze partijen goed en is gewend om op een professionele wijze in gesprek te gaan en tot de beste oplossing te komen.

 

Bel Nebbio....
06 31947636