Unique Selling Points

  • Onvergelijkbaar in kennis en ervaring
  • Gezonde tarieven en voorwaarden
  • Een specialistisch netwerk
  • Het roer gaat zeker om

Bankiers, Accountants & Verzekeraars

U bent als bankier, accountant of adviseur gezamenlijk het financiële en fiscale geweten van uw (para)medische relatie en heeft behoefte om de relatie  met uw cliënt te verstevigen en te personaliseren

Als bankier, accountant of (belasting)adviseur heeft u traditioneel een zeer sterke en vertrouwelijke relatie met uw cliënten die werkzaam zijn in de zorg. U wilt waarde leveren maar u beseft ook dat u niet altijd zelf de meest actuele kennis heeft van de bekostigingsmodellen en wetgeving.

Nebbio…. kan u op een onafhankelijke wijze ondersteunen bij het versterken van uw (toekomstige) relatie met zorgprofessionals- en instellingen.

Bent u bereid om uw dienstverlening aan uw relaties in de zorg te versterken? Dan nodigen wij u uit om te sparren met Nebbio…. over de mogelijkheden. U kunt  ons als voorbeeld benaderen om gesprekken met uw relaties of potentiële relaties inhoudelijk voor te bereiden, trainingen en lezingen te verzorgen maar ook om de directie en het management te adviseren en te ondersteunen bij het moeten gaan varen van een andere koers.

“Audaces fortuna iuvat”

 

Bel Nebbio....
06 31947636