Unique Selling Points

  • Onvergelijkbaar in kennis en ervaring
  • Gezonde tarieven en voorwaarden
  • Een specialistisch netwerk
  • Het roer gaat zeker om

Bankiers, Accountants & Adviseurs

U bent als bankier, accountant of adviseur gezamenlijk het financiële en fiscale geweten van uw (para)medische relatie en heeft behoefte om de relatie  met uw cliënt te verstevigen en te personaliseren

Als bankier, accountant of (belasting)adviseur heeft u traditioneel een zeer sterke en vertrouwelijke relatie met uw cliënten die werkzaam zijn in de zorg. U beseft dat tijden veranderen en dat dit ingrijpende gevolgen zal hebben voor uw organisatie, uw eigen werkzaamheden en uw verdienmodel. U beseft zich dat veel van de huidige werkzaamheden gaan verdwijnen of zich zullen gaan verplaatsen en u heeft de ambitie om deze uitdaging op te pakken. Tegelijk voorziet u of ervaart u hindernissen en weerstand in de uitvoering als gevolg van bestaande structuren en staat u als verantwoordelijk bestuurder en adviseur vaak alleen in het maken van keuzes.

Nebbio…. kan u op een onafhankelijke wijze ondersteunen bij het versterken en vernieuwen van uw adviespraktijk. Dat deed Nebbio…. al onafhankelijk maar om deze onafhankelijkheid verder te benadrukken heeft Henk Jan Riemeijer recent zijn aandeel in Mijn Accountant Zorg overgedragen aan Mijn Accountant.

Bent u bereid om uw dienstverlening aan uw relaties in de zorg te versterken en in te grijpen in uw organisatie en/ of invulling van uw werkzaamheden, dan nodigen wij u uit om te sparren met Nebbio…. over de mogelijkheden. U kunt  ons als voorbeeld benaderen om gesprekken met uw relaties of potentiële relaties inhoudelijk voor te bereiden, trainingen en lezingen te verzorgen maar ook om de directie en het management te adviseren en te ondersteunen bij het moeten gaan varen van een andere koers.

“Audaces fortuna iuvat”

 

Bel Nebbio....
06 31947636